benziadeziveambalare.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse
Informatii
Autentificare
Adresa de email:
Parola:
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Banda adeziva si dublu adeziva transparenta de la 1,99 lei !

Conditii utilizare

Sunteti bineveniti pe site-ul nostru si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul nostru virtual, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi, inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL ESTE DE LUNI pana VINERI intre orele 9.00-17.00

Preturile sunt cu TVA inclus !!!

CONFIDENTIALITATEA

Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Protectie al Datelor Personale care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.

Siguranta utilizarii site-ului si a datelor Dv. este garantata si de faptul ca www.benziadeziveambalare.ro detine un certificat de securitate online.

COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;

- sa fiti de acord mesajele postate de noi pe magazinul nostru;

- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea magazinului nostru si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. 

ACCESUL IN WEBSITE

Magazinul nostru va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.

Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris;

Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice magazinului nostru (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele site-ului nostru sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;

Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a site-ului nostru atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila magazinul nostru, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar vanzarea poate fi facuta numai catre un adult.

Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal, sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Magazinul nostru isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

RISCUL DE PIERDERE

Toate produsele cumparate de la magazinul nostru virtual intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Echipa noastra incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare sau schimbare a produsului . 

PARTENERII NOSTRI

Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai magazinului nostru, produsele fiind expediate direct de catre acestia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. De exemplu, serviciile turistice sunt oferite de parteneri care garanteaza buna derulare a acestora. Pentru a va oferi mai multe informatii, va punem la dispozitie o serie de link-uri si informatii care va pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situatii, ne asumam o raspundere limitata care se refera numai la partile gestionate de noi. Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de confidentialitate si utilizare furnizate de terti, acolo unde acestea exista.

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA

Magazinul nostru nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el.UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!

In concordanta cu legile aplicabile in Romania, magazinul nostru declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. Nu garantam ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.

Magazinul nostru nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Proprietarii magazinului virtual vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

POLITICILE NOASTRE, MODIFICARI

Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale magazinului virtual, precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la site. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului virtual.

 POLITICA DE RETURURI

 Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat (cumparate) si achitat (achitate) in termen de 15 zile de la primirea acestuia   (acestora), in urmatoarele situatii:

 - Produsul este deteriorat sau defect;

 - Ati primit alt produs decat cel comandat;

 - Diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste (inclusiv   diferenta de culori dar nu si cea de nuanta).

 Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegerea doua optiuni:

 1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam   sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa   mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Daca   pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara   este nula. Daca ulterior constatati ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: contact@benziadeziveambalare.ro

 

 2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail   instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.


 RETURNAREA PRODUSULUI


 - Produsul trebuie returnat, in ambalajul original. 

 - Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.

 - Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.

 - Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata. Produsul nu se despagubeste daca:

 - Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;

 - Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA   DE RETURURI;

 - Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta; Va asiguram ca firma noastra face tot   ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.

 Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand   intacta marfa de la expeditor.

 

Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza site-ul Benziadeziveambalare.ro pe ShopMania


Website detinut de Office Pro Grup S.R.L., CIF: RO15413102, Reg.Com: J23/1280/2010